Om te zorgen dat u geen hinderlijke mails ontvangt bieden wij u de mogelijkheid om een spamfilter te activeren op uw domein. Hiermee worden de E-mails eerst gecontroleerd alvorens ze bij u worden bezorgt. Naast het activeren van de spamfilter helpen wij u ook graag met het correct instellen van uw DNS records en instellen van een eventuele externe mail server.

Een website vereist continue beheer van het CMS en alle onderdelen die gebruikt worden, deze software updates zijn bedoeld om bekende problemen of beveiligings-lekken op te lossen. Om uw site veilig en beschikbaar te houden is het belangrijk dat u deze software continue bijwerkt, om u te ontlasten van deze beheer taken bieden wij u als New Yard de mogelijkheid om dit voor u te regelen

Iedereen wil een website die goed gevonden kan worden, alle zoekmachines bieden u de mogelijkheid om te zorgen dat u goed gevonden wordt. Dit is een tijdrovend proces vooral wanneer u niet bekend bent met SEO. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw website te monitoren en eventuele problemen met SEO aan u te melden of zelfs op te lossen*.

Op dit moment staat beveiliging heel erg ter discussie ivm de GDPR wetgeving. Hierbij dienen we ten alle tijden te voorkomen dat persoonsgegevens op straat komen te liggen. Natuurlijk is het ook belangrijk om uw eigen website goed te beveiligen tegen ongewenste data verlies of hackers.

Om te zorgen dat uw website goed beveiligd is adviseren wij om gebruik te maken van een SSL certificaat, wij bieden u de mogelijkheid om een gratis certificaat te activeren op uw domein. Wanneer u gebruik maakt van een certificaat dan is al het verkeer van en naar uw site versleuteld. Dit maakt het moeilijker om verkeer af te luisteren.

Niets is zo verveld als een website die niet bereikbaar is, ondanks dat wij een hoge uptime garanderen kan het altijd zijn dat de website zelf problemen heeft en daarom niet beschikbaar is. Wij bieden u dan ook de mogelijkheid om uw website te laten monitoren.