SSL Certificaat

SSL CertificaatOm te zorgen dat uw website goed beveiligd is adviseren wij om gebruik te maken van een SSL certificaat, wij bieden u de mogelijkheid om een gratis certificaat te activeren op uw domein. Wanneer u gebruik maakt van een certificaat dan is al het verkeer van en naar uw site versleuteld. Dit maakt het moeilijker om verkeer af te luisteren. Websites die geen gebruik maken van een SSL certificaat hebben meer kans op lekken van gegevens. Denk hierbij aan Wachtwoorden en financiƫle details.

Vanaf 1 juli geeft Google Chrome een melding bij het gebruik van een website zonder SSL, lees hier meer over op: https://newyard.nl/nieuws/http-sites-vanaf-juli-onveilig-verklaard

Wij helpen u graag met het aanvragen en aanpassen van uw website zodat u gebruik kunt maken van een beveiligde website.

Let’s Encrypt

Het certificaat dat u standaard en gratis kunt aanvragen is een certificaat van Let’s Encrypt. Let’s Encrpt is opgericht door een non-profit organisatie genaamd Internet Security Research Group (ISRG), zij hebben als doel om het voor iedereen mogelijk te maken gebruik te maken van een SSL Certificaat. Doordat het een volledig geautomatiseerd proces is, zijn de ingewikkelde handelingen zoals de handmatige validatie, ondertekening, installatie en hernieuwing van certificaten voor beveiligde websites niet meer nodig.