E-Mail instellingen

Beveiligde Server

Wij hebben een centrale en SSL-beveiligde mailserver ter beschikking voor al onze klanten. Deze mailserver is beveiligd met een Extended Validation SSL-certificaat en is voor iedereen hetzelfde.

Wij raden u aan om gebruik te maken van IMAP zodat uw e-mail bewaard blijft op de mailserver. U kunt dan op al uw computers, laptops, telefoons en tablets uw e-mails lezen, beantwoorden en synchroniseren.

• IMAP server: mail.axc.nl
  • IMAP poort: 993
  • POP Server: mail.axc.nl
  • POP poort: 995
  • SMTP Server: mail.axc.nl
  • SMTP poort: 465
    Authenticatie voor SMTP is vereist!
  • SSL: Aan
  • Gebruikersnaam: uwadres@uwdomein.nl
  • Wachtwoord: gelijk als bij het aanmaken van uw e-mail account.

Voor Mac gebruikers is er een optie “detecteer en update accountinstellingen automatisch” deze dient u uit te zetten om het correct te laten werken.

Onbeveiligde mailserver

U kunt ook gebruik maken van de mailserver van uw eigen server. Deze mailserver is niet voorzien van een SSL certificaat. Wij raden u sterk aan om gebruik te maken van onze SSL-beveiligde mailserver.

IMAP server: mail.uwdomein.nl
IMAP poort: 143
POP Server: mail.uwdomein.nl
POP poort: 110
SMTP Server: mail.uwdomein.nl
SMTP poort: 587
Authenticatie voor SMTP is vereist!
SSL: Uit
Gebruikersnaam: uwadres@uwdomein.nl
Wachtwoord: gelijk als bij het aanmaken van uw e-mail account.

Voor Mac en Outlook gebruikers is er een optie “detecteer en update accountinstellingen automatisch” deze dient u uit te zetten om het correct te laten werken.