Facebook beheerder toevoegen

Om te zorgen dat wij als New Yard de koppelingen goed kunnen beheren voor de facebook pagina’s kan het handig zjn dat wij ook administrator zijn voor de pagina van uw bedrijf of instelling. Wij zullen geen aanpassingen doen aan de inhoud van de pagina wij zullen deze rechten alleen gebruiken om bijvoorbeeld de koppeling te maken naar uw website zodat reviews zichtbaar zijn of om berichten direct ook op facebook te plaatsen.

Om ons als beheerder toegang te geven tot uw pagina dient u deze te koppelen aan het account dat wij u doorgeven.

Ga als eerste naar Facebook.com en klik geheel rechts op het pijltje naar beneden.

Klik op de pagina van uw bedrijf of instelling.

Klik daarna op de knop instellingen.

Klik daarna op de knop “Paginarollen”.

Vul daarna de gegevens in die we u gestuurd hebben en zorg ervoor dat hier “beheerder” bij staat anders kunnen wij niet de juiste koppelingen maken.

Klik daarna op “Toevoegen” en vul uw wachtwoord in. Daarna krijgen wij een verzoek om dit te bevestigen en kunnen wij de koppelingen op uw website goed zetten.

Mocht u vragen hebben hierover laat ons dit dan weten.