inloggen in phpMyAdmin

Om in te loggen in phpMyAdmin moet u eerst een MySQL gebruiker en database aanmaken. Dit kan op de “MySQL Management” pagina in DirectAdmin. U moet met de gegevens van de MySQL gebruiker inloggen in phpMyAdmin.

U kunt phpMyAdmin vinden op: http://uwdomeinnaam.nl/phpmyadmin. Als dit niet werkt dan kunt u phpMyAdmin ook bereiken via uw DirectAdmin controlepaneel. De link naar phpMyAdmin in DirectAdmin is te vinden onder ‘Advanced features’.