Mailbox instellen op Android

Het toevoegen van een mail account is vrij simpel binnen Android. Volg hiervoor onderstaande stappen:

• Open Gmail.
  • Klik op volgende

• Klik op gereed

• Klik op “Een e-mailadres toevoegen”

• Kies “Overige”

• Vul jou mail adres in en klik op volgende.

• Kies voor “Persoonlijk (IMAP)

• Vul het wachtwoord in dat je ontvangen hebt

• Vul de email server instellingen in voor de binnenkomende mail, dit is mail.axc.nl
  •

• Vul de email server instellingen in voor de uitgaande mail, ook dt is mail.axc.nl

• Selecteer daarna wat je wilt synchroniseren met jouw telefoon en klik op volgende.

Hierna is jouw telefoon/tablet klaar voor gebruik om te mailen.

Wil je meer weten over de mail instellingen kijk dan in onze Knowledge Base.