Outlook mail account verwijderen

Wanneer u verhuisd bent van een andere hosting provider naar ons en ook bij ons gebruik maakt van de e-mail opties, dient u Outlook opnieuw in te stellen. Om te voorkomen dat de oude instellingen problemen veroorzaken kunt het beste de oude Outlook instellingen verwijderen.

Hieronder staan de stappen beschreven om het bestaande Outlook profiel te verwijderen.

klik op start en ga naar het Configuratie scherm, dit kunt u doen door “Configuratie” te typen.

Outlook profiel verwijderen

Wanneer u het configuratiescherm ziet verschijnen klikt u hierop.
Hierna opent zich het configuratiescherm, in het configuratiescherm selecteert u het icoontje “Mail”.

Outlook profiel Verwijderen

Nu openen de Outlook instellingen, klik hier op “Profiel Weergeven”

Outlook profiel Verwijderen

In het scherm dat nu verschijnt zijn alle Outlook profielen te zien die ingesteld zijn binnen Outlook. Kies nu het profiel dat je wilt verwijderen. Klik daarna op “verwijderen”.

Outlook profiel Verwijderen

Je krijgt nu de vraag of je zeker weet dat je het profiel wilt verwijderen, klik hier op “Ja”.

Outlook profiel Verwijderen

Daarna is het profiel verwijderd zoals je kunt zien. Klik nu op “OK”.

Outlook profiel Verwijderen

Nadat het oude profiel is verwijderd kun je nu de nieuwe mail instellingen toevoegen. Klik hier voor de stappen die je dient te volgen voor Outlook.