Wachtwoord wijzigen mail account

Om het wachtwoord te wijzigen van jou email account dien je NIET te gaan naar onze beveiligde mail server maar naar http://uwdomein.nl/webmail en in te loggen met jouw huidige gegevens.

Volg daarna onderstaande stappen:

• Login op de de webmail van jouw domein met de gegevens die je ontvangen hebt.
  • wachtwoord wijzigen via Webmail

• Klik helemaal rechts op “Instellingen”
  • wachtwoord wijzigen via Webmail

• Vul daarna jouw huidige wachtwoord in en het wachtwoord dat je graag wilt hebben en klik op opslaan.
  • wachtwoord wijzigen via Webmail

Nadat je jouw wachtwoord gewijzigd hebt kun je inloggen met het door jou gekozen wachtwoord.

Wil je meer weten over de mail instellingen kijk dan in onze Knowledge Base.