Webmail gebruiken

Via webmail kunt u met iedere browser uw e-mails lezen en beantwoorden. De e-mails blijven bewaard op de server.

beveiligde webmail

Wij hebben een centrale en SSL-beveiligde webmail applicatie ter beschikking voor al onze klanten. Deze webmail applicatie is beveiligd met een Extended Validation SSL-certificaat en is voor iedereen hetzelfde.

• Beveiligde gecentraliseerde webmail:
    • http://mail.axc.nl
  • Onbeveiligde webmail:
    • http://uwdomain.nl/webmail

U moet inloggen met het volledige e-mail adres en het wachtwoord wat u heeft ingevuld bij het aanmaken van uw e-mail account. U moet dus wel uw e-mail account al hebben aangemaakt via DirectAdmin