Beheer

Website beheerEen website vereist continue beheer van het CMS en alle onderdelen die gebruikt worden, deze software updates zijn bedoeld om bekende problemen of beveiligings-lekken op te lossen. Om uw site veilig en beschikbaar te houden is het belangrijk dat u deze software continue bijwerkt, om u te ontlasten van deze beheer taken bieden wij u als New Yard de mogelijkheid om dit voor u te regelen*. Wij zullen voor u zorgen dat de software bij blijft waardoor u altijd een up-to-date en veilige site heeft.

Wanneer een wij de website bijwerken zullen wij deze ook testen en waar nodig zullen wij de plugins aanpassen. Mocht een update voor problemen zorgen zullen wij hier een backup van terug zetten en u hierover informeren.

Het beheer van de site bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Bijwerken CMS
 • Bijwerken Plugins
 • Meldingen binnen het CMS nakijken

 

*Wanneer u wilt dat wij zorg dragen voor bijwerken van uw website, dan dienen wij toegang te hebben tot uw website.

Veiligheid

BeveiligingOp dit moment staat beveiliging heel erg ter discussie ivm de GDPR wetgeving. Hierbij dienen we ten alle tijden te voorkomen dat persoonsgegevens op straat komen te liggen. Natuurlijk is het ook belangrijk om uw eigen website goed te beveiligen tegen ongewenste data verlies of hackers. Wij bieden u de mogelijkheid om naar de beveiliging van uw website te kijken en u te adviseren hoe u, uw website veiliger kunt maken.

Wij kunnen u eenmalig adviseren nadat wij uw website bekeken* hebben of wij houden voor de veiligheid van uw website in de gaten**.

Wij adviseren u dan standaard op de volgende punten:

 • SSL beveiliging
 • Wachtwoorden
 • Inlogpagina
 • Two-factor authenticatie
 • Firewall
 • Etc.

*Wanneer u wilt dat wij zorg dragen voor het veiliger maken van uw website, dan dienen wij toegang te hebben tot uw website.

**New Yard kan niet voorkomen dat uw website gehackt wordt of dat gegevens op straat komen te liggen. Wij kunnen alleen zorgen dat het systeem lastiger is te hacken en dat gegevens lastiger te achterhalen zijn. New Yard kan hier dan ook nooit aansprakelijk voor worden gesteld.

Monitoring

Website monitoring

Niets is zo verveld als een website die niet bereikbaar is, ondanks dat wij een hoge uptime garanderen kan het altijd zijn dat de website zelf problemen heeft en daarom niet beschikbaar is. Wij bieden u dan ook de mogelijkheid om uw website te laten monitoren. Door uw website te laten monitoren door New Yard weet u wanneer uw website niet bereikbaar was en kunnen wij indien gewenst ook direct actie ondernemen om dit voor u op te lossen. De monitoring bestaat uit de volgende zaken:

 • Elke 5 minuten een check
 • Overzicht van de beschikbaarheid
 • Overzicht van de reactie snelheid van uw website
 • Max 2 monitoren keuze uit onderstaande opties:
  • Http/https
  • Ping
  • Port
  • woord
 • Eigen dashboard indien gewenst.
 • Melding per mail of pushover bij een calamiteit.
 • Oplossen calamiteit door New Yard*

*Wanneer u wilt dat wij zorg dragen voor het oplossen van problemen met uw website, dan dienen wij toegang te hebben tot uw website.

Search Engine Optimization (SEO)

Search Engine OptimizationIedereen wil een website die goed gevonden kan worden, alle zoekmachines bieden u de mogelijkheid om te zorgen dat u goed gevonden wordt. Dit is een tijdrovend proces vooral wanneer u niet bekend bent met SEO. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw website te monitoren en eventuele problemen met SEO aan u te melden of zelfs op te lossen*.

Wij ondersteunen op dit moment de twee grootste zoek machines: Google en Bing. Om uw website te kunnen monitoren zult u ons dienen toe te voegen als beheerder van uw website(s).

Hulp

Wij zullen u tips geven om uw website beter gevonden te laten worden, dit zullen wij doen door u te voorzien van Tips en Trucs.
Denk hierbij aan

 • key-words,
 • Artikel opbouw,
 • Taal gebruik,
 • Meta Data,
 • Beschrijving,
 • etc.

Wij geven geen cursussen maar kunnen u adviseren om betere teksten te schrijven en hierdoor te zorgen dat u beter gevonden wordt.

 

*Wanneer u wilt dat wij zorg dragen voor het oplossen van problemen met SEO, dan dienen wij toegang te hebben tot uw website.

SSL Certificaat

SSL CertificaatOm te zorgen dat uw website goed beveiligd is adviseren wij om gebruik te maken van een SSL certificaat, wij bieden u de mogelijkheid om een gratis certificaat te activeren op uw domein. Wanneer u gebruik maakt van een certificaat dan is al het verkeer van en naar uw site versleuteld. Dit maakt het moeilijker om verkeer af te luisteren. Websites die geen gebruik maken van een SSL certificaat hebben meer kans op lekken van gegevens. Denk hierbij aan Wachtwoorden en financiële details.

Vanaf 1 juli geeft Google Chrome een melding bij het gebruik van een website zonder SSL, lees hier meer over op: https://newyard.nl/nieuws/http-sites-vanaf-juli-onveilig-verklaard

Wij helpen u graag met het aanvragen en aanpassen van uw website zodat u gebruik kunt maken van een beveiligde website.

Let’s Encrypt

Het certificaat dat u standaard en gratis kunt aanvragen is een certificaat van Let’s Encrypt. Let’s Encrpt is opgericht door een non-profit organisatie genaamd Internet Security Research Group (ISRG), zij hebben als doel om het voor iedereen mogelijk te maken gebruik te maken van een SSL Certificaat. Doordat het een volledig geautomatiseerd proces is, zijn de ingewikkelde handelingen zoals de handmatige validatie, ondertekening, installatie en hernieuwing van certificaten voor beveiligde websites niet meer nodig.

Spamfilter

Spamfilter

Om te zorgen dat u geen hinderlijke mails ontvangt bieden wij u de mogelijkheid om een spamfilter te activeren op uw domein. Hiermee worden de E-mails eerst gecontroleerd alvorens ze bij u worden bezorgt. Naast het activeren van de spamfilter helpen wij u ook graag met het correct instellen van uw DNS records en instellen van een eventuele externe mail server.

Onze spamfilter oplossing biedt de volgende functies:

Hoge kwaliteit filtering

De intelligentie van onze spamfilter is het directe resultaat van de miljoenen e-mails die elke dag worden gefilterd en waar het systeem van leert. Het inkomende filter behoort tot de beste in de markt met een nauwkeurigheid van nagenoeg 100% en bijna geen false positives.

Uitgaand filter

Het uitgaande spamfilter is bijna net zo belangrijk als het inkomende spamfilter. Door uitgaande e-mail te filteren stuur je geen ongewenste spamberichten uit, voorkom dat je server op blacklists terechtkomt en houd je je online reputatie hoog.

HTTP sites vanaf juli onveilig verklaard

Google Chrome gaat vanaf juli websites die geen gebruik maken van HTTPS markeren als onveilig. Dit zal gedaan worden door in de adresbalk een waarschuwingsicoon te tonen. Deze melding verschijnt vanaf Chrome versie 68.

Bij een website die gebruikt maakt van het HTTPS-Protocol is al het verkeer van en naar de site versleuteld. Dit maakt het moeilijker om verkeer af te luisteren. Websites die geen gebruik maken van het HTTPS-Protocol hebben meer kans op lekken van gegevens. Denk hierbij aan Wachtwoorden en financiële details.

Google toont in onderstaande afbeelding hoe de waarschuwing eruit komt te zien. De afbeelding laat de huidige adresbalk en de nieuwe adresbalk van chrome 68  onder elkaar zien.

Gratis SSL Certificaat voor uw domein

New Yard bied u de mogelijkheid om uw website gratis gebruik te laten maken van het HTTPS-Protocol door gebruik te maken van Let’s Encrypt. Hierdoor wordt uw site een stuk veiliger. In het knowlegde base artikel Gratis SSL certificaat instellen wordt uitgelegd hoe u dit kunt inregelen.