New Yard is een jong bedrijf dat opgericht is in 2018, in eerste instantie met de intentie om klanten te helpen met het beheren en beveiligen van hun website o.b.v. WordPress. Nu heb ik gekozen om het over een geheel andere boeg te gooien en ga ik mij inzetten om bedrijven te helpen met hun transitie naar de Cloud met het belangrijkste doel een goede eindgebruikers ervaring.

New Yard

De naam New Yard is een verbastering/vertaling van mijn achternaam: “van den Nieuwenhof” .

Ik word vaker door vrienden Nieuwentuin genoemd en zodoende is de gedachte ontstaan om dit te vertalen in een bedrijfsnaam. Nieuw=New en Tuin/hof=Yard.

How can I help you to get the best End User Experience?

Sjoerd van den Nieuwenhof

Mijn naam is Sjoerd van den Nieuwenhof, 39 jaar oud en een IT-Consultant met een focus op End User Computing (EUC). In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met Citrix, VMware, Microsoft en Nvidia en ben ik betrokken geweest bij het ontwerpen en implementeren van meerdere omgevingen voor klanten. Hierbij heeft voor mij altijd de gebruikerservaring van de eindgebruiker voorop gestaan.

Als consultant volg ik de ontwikkelingen van de EUC leveranciers (Citrix, VMware, Microsoft. Nvidia) zodat ik te allen tijde mijn klanten met de laatste techniek kan helpen. Tevens ben ik voorstander van kennisdeling en houd ik dan ook een blog (externe link) bij waarop ik mijn ervaringen en kennis deel.

Sinds 15 februari 2023 mag ik mij zelf ook CTA’er noemen, een status waar ik enorm trots op ben.