We werken als mensen steeds vaker locatie onafhankelijk, dit heeft een hele verschuiving te weeg gebracht in de digitalisering van bedrijven, maar ook de IT omgeving is hierdoor sterk veranderd. Steeds meer bedrijven werken in de cloud of hybride, dit kan met een VDI of SBC oplossing mogelijk gemaakt worden. Vanuit de markt zien we dat ook steeds meer bedrijven de behoefte hebben aan een BYOD (Bring your own device) of CYOD (Choose your own device) strategie. Het doel van de bedrijven is om te zorgen dat de data veilig is.

Door deze transitie naar het locatie onafhanelijk werken die door de komst van Corona (Covid-19) enorm versneld is bij veel bedrijven, zien steeds meer bedrijven dat ze hun strategie moeten aanpassen en moeten overstappen op de nieuwe moderne werkplek. Een goede gebruikers ervaring is hierbij enorm belangrijk.

Citrix Technology Advocate (CTA)

Op 15 februari is bekend gemaakt dat Sjoerd de award als Citrix Technology Advocate heeft gekregen voor zijn bijdrage om kennis te delen binnen te community. Bekijk hier alle leden van het CTA programma.